Zomervakantie
We wensen al onze kinderen, ouders/verzorgers, vrijwilligers en overige betrokken van OBS de Uitkijktoren, een hele fijne zomervakantie toe. In de week voorafgaand aan de opstart van het schooljaar 2020-2021, zullen we u informeren over de maatregelen die we hanteren in het kader van de RIVM richtlijnen.

Volledige opening
Wat fijn dat we de laatste weken voor de zomervakantie weer met alle kinderen samen kunnen afsluiten! Vanaf 8 juni zijn alle kinderen weer tegelijkertijd welkom bij OBS de Uitkijktoren. Al onze ouders zijn inmiddels nader geïnformeerd, zodat we het schooljaar samen veilig en gezond, op een leerzame en leuke manier, kunnen afsluiten.

Rondleiding
In deze periode bieden we ouders/verzorgers, die op zoek zijn naar een passende school voor hun zoon of dochter, een individuele rondleiding aan. Dit plannen we na schooltijd in, zodat er geen kinderen meer in het gebouw aanwezig zijn. Tijdens deze rondleiding kunt u kennis maken met onze school en krijgt u meer informatie over de manier van werken. Bel of mail als u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid. Graag tot ziens op onze school!

Heropening scholen
Vanaf 11 mei mogen we aan onze leerlingen weer onderwijs verzorgen in ons schoolgebouw. We verheugen ons erop iedereen weer te kunnen zien en onze werkzaamheden met de kinderen weer te mogen oppakken. Inmiddels is elke ouder via het Ouderportaal geïnformeerd over de voortgang na de meivakantie. Tot ziens in de week van 11 mei op onze school!

Thuisonderwijs
Onze leerlingen van leerjaar 3 t/m 8 hebben werkbladen ontvangen om thuis mee aan de slag te gaan. De leerlingen van leerjaar 1 en 2 hebben via het Ouderportaal meer informatie en lesideeën ontvangen.

Ook zijn er diverse internetsites beschikbaar met ideeën, werkbladen en (digitale) lessen. Onderstaand een overzicht:

Scholen sluiten
Onze school is tot en met 28 april gesloten om samen de verdere verspreiding van het Coronavirus te kunnen beheersen. Kinderen van ouders die in een cruciale beroepsgroep werkzaam zijn, kunnen gebruik maken van het aanbod van de noodopvang. Welke beroepsgroepen hieronder vallen, staat hier te lezen. Elke week ontvangt u via het Ouderportaal een link naar een inventarisatielijst om de opvangbehoefte van elke dag in kaart te kunnen brengen.

Open Huis update m.b.t. Coronavirus
Het Open Huis op 16 en 18 maart gaat niet door vanwege de sluiting van de school. We maken graag op een ander moment kennis met u en uw kind! Neem gerust contact met ons op om een nieuwe afspraak in te plannen.

Open Huis
Dit schooljaar vindt er op twee momenten een Open Huis plaats in samenwerking met Humankind kinderopvang en -ontwikkeling en met de Odaschool. Ouders van nieuwe leerlingen, die op zoek zijn naar een passende basisschool, mogen op deze momenten vrijblijvend binnen lopen. U hoeft zich hiervoor van te voren niet aan te melden. Zie hier de flyer van het Open Huis.

Het Open Huis vindt plaats op:
- maandag 16 maart; u bent tussen 9 en 11 uur welkom om binnen te lopen. Op dit moment zijn er leerlingen aanwezig en kunt u de school 'in bedrijf' zien.
- woensdag 18 maart; u bent tussen 16.30 en 18.30 uur welkom om een kijkje te komen nemen. Deze middag zijn er geen kinderen op school aanwezig. U bent op deze tijd welkom om kennis te maken met de school en het team.

Op beide data staat ons team staat voor uw klaar om u een rondleiding en informatie te geven en uw vragen te beantwoorden.
We zien u graag op een van deze momenten!

Kunt u deze data niet? Geen probleem! Op een ander moment bent u uiteraard ook van harte welkom.
Bel of mail ons even, of loop bij ons binnen.

Mocht u na dit Open Huis over willen gaan tot definitieve inschrijving, dan kunt u het inschrijfformulier hier downloaden.

Wenst u na het Open Huis nog extra informatie  of heeft u nog vragen, twijfel niet en neem gerust contact met ons op.

Flyer Open Huis

Inschrijfformulier OBS de Uitkijktoren